sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

TS4: Päivityksiä, osa 4Sims 4-maailmaan on tullut nyt uusi paikka, Newcrest! Newcrestissä on sitä kauan kaivattua tilaa. Melko paljonkin, nimittäin uudessa maailmassa on huimat 15 tonttia - ja kaikki tyhjiä sellaisia.


Newcrest on tuttuun tapaan kivan näköinen paikka, siminä kyllä kelpaisi asustella tuolla. Tekisi kauheasti mieli rakentaa Newcrestin tontit itse alusta alkaen, jos vain olisi aikaa sellaiseen. Maailmaan kun saisi vaikka kuinka kivasti erilaisia talorykelmiä aikaan! Galleriasta toki löytyy myös paljon tontteja, joita sijoitella uuteen kaupunkiin (katsokaa vaikka täältä!).

Newcrestin tyhjiä tontteja
Newcrestinkin mukanaan tuoneessa uudessa päivityksessä on toki muitakin uusia, kivoja juttuja. Kuten vaikka uusi Kalmantonttu. Nyt myös nelosessa naapurit saapuvat toivottamaan uudet naapurit tervetulleiksi! Lisäksi rakennustilassa on uusi seinätyökalu, joka mahdollistaa minkä tahansa muotoisten huoneiden rakentamisen. Myös ohjeet on uudistunut, ja vihdoin ne voi myös ohittaa halutessaan. Myös useampia bugeja on korjattu.

Newcrestin yömaisemaa
Ensi viikolla tulee jälleen uusi stuff pack, nimeltään Täydellinen terassi. Isoin asia mitä paketissa tulee, on varmaankin poreammeet. Itse näen tässä vähän rahastuksen makua, poreammeet kun kyllä omasta mielestäni kuuluisi ihan peruspeliin sellaisenaan. Itse en siis tätä(kään) stuff packia aio ostaa. 

Newcrestiä
Nyt poreammeisiin mahtuu jopa kahdeksan simiä kerrallaan ja tällä kertaa lapsetkin pääsevät poreammeisiin. Lisäksi uudessa stuff packissa tulee pihatarvikkeita, kuten terassibaari ja grilli. Mukana tulee myös pihakoristeita, hiuksia, uima-asuja ja muitakin uusia vaatteita.

Newcrestiä
Itse odotan lähinnä taaperoiden (toivottavaa) saapumista neloseen. Niitäkään tuskin ilmaiseksi saa, mutta siitä ilosta olisin jopa valmis maksamaan. Muistakaa toki myös Originissa olevat alennukset, Sims 4 peruspelikin on -50%! Duunipäivä ja Ulkoilma ovat -25% alennettu. Monia muitakin pelejä on alennuksessa vielä reilun viikon verran.


Pinguloiden kohtalo taasen on melko auki vielä, ongelmia kun tämän suvun pelaamisessa ei ole puuttunut. Nyt lisänä vielä tontin jatkuvat, pienet, mutta sitäkin häiritsevämmät bugit. Kuten kuvassa näkyy, peli näyttää lapsien muka olevan koulussa, vaikka todellisuudessa olisivatkin päässeet jo kotiin (kellokin kun jo kuusi kuvassa). Pinguloiden tallennukset vielä on kuitenkin tallessa, josko heidänkin pariin vielä jossain vaiheessa palaisin, mutta saas nähdä.

Blogista vielä sen verran, että seuraavaksi ilmestynee jälleen 100 vauvaa-haastetta. Kauheasti tekisi mieleni jo aloittaa uusiakin haasteita, mutta ehkä sitten myöhemmin. Kokoelmiin on myös todennäköisesti tulossa päivitystä lähiaikoina, sekä ladattujen sivujen listausta päivittelen vähän koko ajan! 

5 kommenttia:

 1. pitääkin mennä päivittelemään peliä. Sä pidät mut ajan tasalla kaikista muutoksista. Kiitän siitä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, ei mitään! :) Kiva jos on apua, ja kiitos kommentistasi!

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Moi. Palasin fanittamaan blogia. Tosi harmi, jos Newcrestissä on ongelmia. :(
  Itse en ole moisiin (vielä) törmännyt, mutta se voi johtua siitä, että modasin pelin jo ennen kuin edes aloitin siellä. En suosittele kenellekään, koska modaus muuttaa pelin luonteen, mutta se auttaa kyllä bugien kanssa. En edes huomaa ongelmia. Rikollista, mutta ah niin helppoa.

  Liitän omat kiitokseni siihen, mitä Anon kirjoitti 16.6. Seuraan nyt jalanjälkiäsi poliisin työssä yhdellä simillä (riiviömäisen hauskaa!), 4-henkinen perhe puuhastelee bisneksessä (Järkyttävä määrä puuhaa!) ja pari ystävystä hoitaa keetering-toimintaa muiden tukena - kaikki Newcrestissä. Rohkenin viimein ostaa GTW-lisärin - ja kaikki on työpaikalla juuri kuten aikoinaan kerroit! Lämmin kiitos!

  Ymmärrän täysin, että 100 vauvaa saattaa tympäistä ja johtaa ajatuksiin jonkin muun aloittamisesta.
  Oscar Wilde sanoi aikoinaan, että paras tapa päästä eroon kiusauksesta on antaa sille heti periksi.:) Laitonta, moraalitonta ja lihottavaa? Taatusti, mutta olen aina pitänyt varakkaista ja pulskista simeistä.

  Kohteliaimmin Simahtanut.

  PS: Anteeksi pitkä höpötys ja hienoa kesää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että olet päässyt myös Duunipäivän makuun! :) Tai ylipäätään Simsin, itse olen viettänyt tässä pientä kesälepoa Simsin parista - pahoittelut siis vastauksen viipymisestä.

   Kiitos kommentistasi ja kivaa kesänjatkoa sullekin! :)

   Poista