tiistai 24. tammikuuta 2017

100 vauvaa - osa 2

Osa 100 vauvaa -haasteeseen. Nyt siis uutena tullut taaperot ja viimein myös haasteen säännöt on päivitetty, eli taaperon voi ikäännyttää kaikkien taitojen ollessa tasolla 3. Myös Ohjelmointivirheestä löytyvät suomennetut säännöt on siis päivitetty ajan tasalle! Hieman lyhyehkö ja hyvin tiivistetty osa tämäkin.


Sitten jälleen Sarastesaarien kuulumisia. Tässä jo lapseksi kasvanut Caspian.


Brunokin tykkäsi, kun nyt veljestäänkin oli enemmän seuraa. Afrodite jälleen ruiskimassa hirviöiden karkoitusainetta.


Eräs yö Afrin neljäs lapsi päätti syntyä, Vihtori Eririkkaan lapsi siis. Poika, jonka Afri taas kiikutti pinkimpään huoneeseen. Poika sai nimekseen Damon.


Afrin selatessa puhelimen yhteystietojaan, huomasi hän Aatoksen, joka olisi nyt jo kasvanut nuoreksi aikuiseksi. Siispä Afri soitti tämän paikalle.


Myös Bob sattui näkemään tämän, ja kauhistui. Hän ja Eric oli kärsinyt jo ihan tarpeeksi, eikä tuo poikrukka Bobin mielestä ansainnut samaa kohtaloa. Bob soitti äkkiä Ericille ja käski tämän saapua pikaisesti Afroditen talon luo.Ja niin Eric saapuikin, hyvin murtuneena miehenä. Hänen vaimonsa oli ottanut avioeron, eikä Eric voinut mitenkään todistaa kaiken olevan Afroditen syytä. Siksi Eric oli päättänyt edes yrittää jotain - parhaiten se onnistuisi näin Afroditea tarkkailemalla.


Eric huomasi jo kaukaa Afroditen ja Aatoksen pihassa kujertelemassa toisilleen. Eric jäi kauemmas tarkkailemaan tilannetta.


Kun sitten Afrodite ja Aatos lähtivät sisällepäin, myös Ericiin tuli vauhtia.


Ovi ei ollut edes sulkeutunut Afroditen perässä, kun Eric jo hiippaili hänen pihamaallaan...


Afrodite ei voinut välttyä pieneltä kinalta, kun eräs ilta hän näki toistamiseen Ericin ex-vaimon, Alicen kävelevän hänen talonsa luona. Afri syöksyi ulos syyttelemään Alicea vakoilusta ja kotirauhan häirinnästä, saaden Alicen säikähtämään äkillistä huutoa,


Alice puolustautui heti - hän sai kulkea naapurustossaan missä halusi, ja Afrodite oli viimeinen ihminen, jolta hän kuuntelisi mitään syytöksiä. Afrodite oli pilannut hänen elämänsä. 


Huokaisten Afri pyysi anteeksi, lisäten perään ettei myöntäisi mitään ja kaikki oli vain yhtä suurta väärinkäsitystä. Alice poistui mietteliäänä paikalta, hän niin haluaisi tietää totuuden kaikesta. 


Afroditen lapsukaiset pelkäämässä sängyn alla asuvaa hirviötä - taas. En ole vielä keksinyt, että mikä tämän hirviön idea on, mutta itsäni rupee pikkuhiljaa ärsyttämään koko otus. Liki joka yö lasten unet keskeytyy tämän takia.


Kuten myös Afrin unet, kun hän joutuu ainaa saapumaan paikalle hirviön torjunta-aineen kanssa. Mutta onhan nuo lapset vaan raukan näköisiä!


Afri huomasi, että sai nykyaikoina paljon huomiota miestenmetsästysreissuillaan. Erityisesti Bob oli usein tarkkailemassa tilannetta, kovin huolestuneen ja surumielisen näköisenä. Afri ei antanut tämän häiritä, kun huomasi pöydässä istuvan komean tummatukkaisen muukalaisen.


Kotimatkalla Afri törmäsi vielä Janus Goottilaan, hän oli kuullut paljon Goottilan suvusta, ja halusi ehdottomasti yhden lapsen Goottilan geeneillä. 


Afrodite jatkoi myös maalaamista aina kun ehti. Hän oli pikkuhiljaa saanut maalaustaidon kymppiin asti. 


Tässä lapseksi kasvanut Damon.


Ja kun vauva kasvoi isommaksi, se tiesi aina seuraavan syntymistä minä hetkenä tahansa. Tässä siis tuorein tulokas, Afrin viides lapsi. Neljäs poika, Aatos Eririkkaan lapsi. Nimekseen hän sai Elliot.


Pian Afrodite jo soitti aiemmin tapaamalleen Janus Goottilalle. Janus säikähti Afrin olemusta - hän oli selkeästi kipeä. Afria tämä ei haitannut ja yksi katse Janukseen, jonka jälkeen Januskaan ei ollut moksiskaan Afrin taudista.Afrin päässä pyöri usein se, miten Caspianinkin elämä saattaisi sotkeutua, jos hänen isäkuvionsa selviäisi. Afri ei tahtonut lapsilleen mitään pahaa, eikä varsinkaan hankaloittaa noiden elämää. 


Afrodite usein lohduttautui ajatukseen, ettei hän antaisi lapsilleen tapahtua mitään pahaa. Kyllä hän katsoisi heidän peräänsä.


Afrin esikoisen, Aidan oli viimein aika kasvaa teiniksi.


Hän muistuttaa hyvin paljon isäänsä Bobia, tuntuu että ainoastaan vartalon malli on äidiltään perittyä.


Aidasta oli paljon apua teininä, nyt hän poistui hoivaamaan pikkusisaruksiaankin. Koulutehtävien jälkeen, toki.


Aida oli hyvin sosiaalinen tapaus ja mielellään jutteli kaikkien ohikulkevien ihmisten kanssa. Tässä aiemmasta postauksesta tuttu Sofia Elo.


Nämä poikaset ovat niin suloisia, kun koulusta rientävät kukin suoraan katsomaan pienintä pikkuveljeään. 


Toki heistä on seuraa paljon myös toisilleen. Läksytkin sujuu hetkessä kun vieretysten niitä tekee.Ja Afri jaksoi olla onnellinen jokaisesta pienokaisestaan - tietenkin.


Tässä Afroditen yksi mestariteos. Kuvan arvoinen sen takia, että ensimmäinen teos, joka rikkoi neljän tonnin arvon Afrin myydessä sen. Afri syystäkin ylpeän näköinen.


Afri lukemassa pienokaisilleen.


Viimein oli myös Brunon aika kasvaa teiniksi.Komea teinihän tuosta tulikin, melko paljon myös samaa näköä isänsä, Eric Lewisin kanssa.


Aida & Caspian


Aida ja Bruno olivat löytäneet yhteisen harrastuksen, nimittäin kalastuksen. He kukkuivat yömyöhään tontin viereisellä lammella kaloja pyydystämässä. Afri oli toki onnessaan saadessaan ilmaista ruoka-ainesta kotiin.


Eräs päivä Afrin maalatessa hän tunsi jo tutuksi tulleen tunteen; kuudes synnytys käynnistyi. Unohdin ottaa tietenkin uudesta pienokaisesta kuvan, mutta hänkin on poika. Janus Goottilan poika, joka sai nimekseen Fenix. 


Ja tässä samalla hetkellä taaperoksi kasvanut Elliot.


Afri oli monesti yrittänyt soittaa aiemmin puistossa tapaamalleen tummatukkaiselle miehelle, mutta tuo ei vastannut puhelimeen. Siispä Afri suuntasi jälleen puistoon ja bongasi sieltä tämän punapäisen miehen. Punageenistä pienokaista hänellä ei vielä ollutkaan!


Afri ei vain ollut huomannut, että tämä aiemmin tapaamansa tummatukkainen mies istui puistossa kauempana olevan pöydän ääressä. Tummatukka kyllä huomasi Afrin. Huomasi myös sen, kun Afri poistui paikalta käsi kädessä tämän punapään kanssa...Loppuun vielä kuva heidän tämänhetkisestä talosta. Ehkä olisi aika muuttaa isompaan, tälle tontille kun taloa saa rakennettua enää vain ylöspäin, enkä vielä ole keksinyt, että minne portaat saisi mahtumaan. Alunperin kämpässä oli vain makuuhuone, yksi vessa ja keittiö-olohuone.

7 kommenttia:

 1. Tuohon hirviöön, niin sen saa hoidettua ostamalla suojelusseinälampun. Tällöin hirviöitä ei tule ja lapset saa nukkua rauhassa.

  VastaaPoista
 2. Moi Adda! Tykkään tosi paljon lukea Sarastesaarten seikkailuista. Aika hyvät juonteenkäänteet saanu tolla isäkuviolla tehtyä. Inspiroiduin itseasiassa itsekin haasteesta ja olen julkaissut omassa blogissani ensimmäisen osan. Tulinkin myös kyselemään, sopisiko linkitys? :)

  http://wnwsanahelinaats4.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Susta inspiroituneena aloitin itsekin tuon haasteen ja pistin blogin pystyyn sitä ja muitakin Sims4 -juttuja varten! Latasin myös ohjeillasin ensimmäistä kerta ikinä hiuksia yms Simssiin ja oon ihan rakastunut! En ollut aiemmin jaksanut etsiä ohjeita mutta nyt ei kyllä paluuta ole :D

  http://smis4juttuja.blogspot.fi/ ja kyllä, blogin osoite on smis eikä sims koska huomasin kirjotusvirheen liian myöhään ja sims oli varattu :D

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Just samaa: Millon seuraava osa? Vai ootko lopettanu☹

  VastaaPoista
 7. Wow, täällähän on ollut vilkasta... ainakin hetken. Meinaatkos vielä tehdä osion vampyyreistä. Tosin itselleni siellä ei juuri mitään uutta enää ole, mutta ajattelin, että jollekulle toiselle voisi olla. Vampyyri-kooditkin tuli löydettyä toisaalta, mutta ne ois varmaankin hyvä löytyä myös täältä. :)
  Afroditellakin näkyy olleen vipinää niin perheensä parissa kuin miesmarkkinoilla. :D Mitenköhän mahtaisi käydä, jos Afrodite törmäisi vampyyreihin. :D Ehkei nyt sentään Vladiin (on luonteeltaan erakko), mutta Alfonsosta Afrodite vois tykätä, ihan vain vinkkinä. Alfonso Vatore on sinkku joka asuu sisarensa kanssa ja juu on pelin omia simejä, jotka tulee vampyyri packin mukana, kuten myös Vladislaus, jolla on ärsyttävä tapa tulla visiitille omin lupinensa. Mutta onneksi tähänkin on konsti, joskin se vaatii runsaasati valkosipulia.

  Ja muuten, liityn minäkin noiden uteliaiden seurakuntaan kysyäkseni, että milloinkohan Afroditen seikkailut mahtanevat jatkua? Vai onkohan sulle osunut kiireinen hetki, ettet vain ole ehtinyt pelailemaan, minkä kyllä ymmärrän hyvin. Mutta toki toivon, että piipahtaisi täällä ja edes ilmaisemassa olemassa olosi, ettei tää kommenttiosio vallan täyty missäs oot ja tuutko takas kysymyksistä. :)

  VastaaPoista