keskiviikko 11. helmikuuta 2015

TS4: Uusi koti

Taas vähän päivitysasiaa, tällä kertaa koskien Pinguloiden uutta kotia. Ja vähän kasvaneita lapsiakin. Myöhemmin on (ehkä) tulossa vähän juttua muistakin peleistä kun Simsistä, kun ne on nyt "vähän" vienyt aikaa tältä Simsin pelaamiselta... Sims-aiheisia postauksiakin on kyllä tulossa lisää, kunhan saisin aikaiseksi. Tutoriaaleja lisää ja ajattelin myös jotain perijä-äänestysjuttua, kunhan nämä vähän kasvavat lisää ja ehkä puolisoitakin hommaavat. Mutta kun en muuten ole aikaiseksi erikoisempaa saanut, niin ajattelin tähän väliin esitellä tämän uuden asumuksen. Ja asiaan...


Uuden asunnon julkisivua. Piha (no, talo sisältäkin) on vielä vähän tyhjä, mutta menee näin vähän aikaa. Ladattuja mulla on lähinnä CAS-tilassa, joten talo on hyvin pitkälti maxiskamaa. Ihan kiva mielestäni kuitenkin, kyllä Pingulat tuolla hetken asustaa. (kuvia saa muuten isommiksi klikkaamalla!)Talon julkisivua lisää / talon takapihaa / alakerran pohjapiirros / yläkerran pohjapiirros

Alakerrasta löytyy siis eteinen, keittiö, kylpyhuone, päämakuuhuone ja tollanen "monitoimihuone" sisältäen ainakin olohuoneen. Etupihalla ja takapihalla on myös terassit. Takapihalla on Nanan toistaiseksi vielä tyhjä puutarhamaakin.

Yläkerrassa taas on aulan lisäksi neljä makuuhuonetta ja "lasten kylpyhuone". Lucalla ja Teolla yhteinen huone, vauvahuone, Neelan huone ja kaksosten yhteinen huone. Myös pienen pieni parveke löytyy.


Takapihaa / alakerran kylpyhuone / keittiötä


Olo-, työ-, takka-, harrastehuonetta / alakerran päämakuuhuone (Nanan & Rikon) / yläkerran aulatilaa (ja pieni parveke) / Lucan & Teon huonetta


Nicon & Noelin huonetta / Neelan huone / asukastaan odottava valmiiksi sisustettu vauvan huone (koska en vaan voinut vastustaa kiusausta...)

Nyt kun tämä teksti on jo valmiiksi aika kuvapainotteinen, niin jatketaan ihmeessä loppuun samalla linjalla...


Tässä tosi "onnistunut" perhepotretti. Ja teineiksi kasvaneet pojat tietysti! Takimmaisena esikoinen Luca, lippispää Teo ja kaksoset huppupää Nico ja huivipää Noel. 


Näin loppuun, tunnistatko kumpi on kumpi? Aikani kuluksi testailin, kun huomasin kaksosten täysin identtiset piirteet. Onhan tosta nelikosta kaikki tosi paljon toistensa näkösiä, mutta ite en näistä kaksosista ole vielä löytänyt yhtäkään eroavaisuutta. Oikealla Noel ja vasemmalla Nico.

7 kommenttia:

 1. kiva talo :3 kivasti sisustettu

  VastaaPoista
 2. Oii tuo talo <3 Itelläki lähinnä vaan CAS -tilassa kaikkii ladattuja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos :) Jep, jotenkin aina ne hiukset ym. vetää enemmän puoleensa kun huonekalut ja muut! :D

   Poista
 3. Ihana talo <3
  Mmh, identtiset kaksoset kyseessä? :'D Voisvat tehdä niitä vaihdosleikkejä, missä esittävät veljeään... Vai olisiko Nicolla eri kulmakarvat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Todennäkösesti identtiset kyllä :D Kulmakarvat kyllä nyt näyttää erilaisilta, vaikka vielä koitin samat valita :D Tosi samannäköset noi kyllä on.

   Poista
 4. Kaksoilla näyttää olevan erilaiset kulmakarvat. :D

  VastaaPoista