keskiviikko 4. helmikuuta 2015

PäivityksiäYllätys oli aamulla melkoinen, kun nelosta rupesin pelaan ja Origin alkoikin päivitystä asentamaan. Menin sitten siinä odotellessani lukemaan mitä tähän päivitykseen sisältyy ja heti ensimmäisena silmiin osui sukupuu. Oikeesti, sukupuu!! Ja laajempana kuin koskaan.

Sukupuu löytyy Simologiasta, jossa on nyt "Näytä simin sukututkimus"-näppäin. Siellä näkyy aktiivisen simin 10 sukupolvea, 4 ylöspäin ja 5 alaspäin. Pitämällä hiireä jonkun simin muotokuvan päällä, näkee kyseisen simin suhteen valittuna olevaan simiin, mahdollisen kuolintavan, nykyisen uran ja puolison.

Sukujuttuja tuli muutenkin paljon lisää, aakkosperintö, legendaarinen perintö, sukujohtaja ja sukupelaaja (näistä tulossa lisää mahdollisesti myöhemmin).


Ystävänpäiväbokserit

Lisäksi päävalikko on uudistunut, minkä useimmat varmaan ovatkin huomanneet. Myös oivallukset ovat uudistuneet (mahdollisuus kiinnittää ja poistaa, nyt ne myös päivittyy automaattisesti jos nukkuu yli 4h, pökertyy tai palaa töistä kotiin). Ystävänpäivän kunniaksi löytyy mm. uusia T-paitoja, alusvaatteita miehille ja naisille, "Lots of love"-nalle ja tonttuja. Myös bugeja on korjattu taas paljon. 

Pinguloidenkin elämä on vähän päivittynyt, nimittäin kuopuskin Neela on kasvanut jo lapseksi. Pari päivää jolloin esikoinen kasvaa teiniksi ja taas lapsikatras vanhenee tasaisen nopeasti teineiksi. Eipä varmaan mene kauaa, että Pinguloilla alkaa kolmas sukupolvi!Lisäksi bloginkin puolella on vähän päivitystä tapahtunut. Aiempi yksinkertaisen pelkistetty ulkoasu on muuttunut vähän omaperäisemmäksi. Otsikkokuvassa näkyy Miranda, muutama päivä sitten tekemäni sim. Lisäksi ensimmäinen TS4-blogi on ilmestynyt sivulaitaan, linkinvaihdon vuoksi. Mielelläni Ohjelmointivirheelle otan lisääkin linkinvaihtoa/yhteistyötä! 

9 kommenttia:

 1. Miten on mahdollista etten huomannu tota sukupuuta? :'D Jipii!! Vilkaisin vaan nopeasti et peli edelleen toimi ja sain melkei sydärin alotusvalikon kans... Mut täytyyki mennä tutkiskelee, kun taas joskus koneelle kerkiän. (^ν^)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, en varmaan itekään olis huomannu sitä sukupuuta, ellen ois siitä jo lukenu ennen pelin käynnistystä :D

   Poista
 2. Tosi upeita maisemia :-) hienoja kuvia

  VastaaPoista
 3. mistä lataat noita ihania juttuja peliin ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän jokapuolelta! Käytän ladattavien ettimisessä paljon "löytösivuja" (esim. Sims 4 Updates http://sims4updates.net/ ), tumblrista eri hakusanoilla ja ihan vaan googlaamallakin (sims 4 downloads ym. perushakusanoilla) :)

   Poista
  2. mä en vaan löydä mistään :( sellainen postaus ois kiva mis ois liunkkeja noihin ihaniin juttuihin mitä sulla on pelissä :)

   Poista
  3. Oon itseasiassa ajatellutkin jotain sellasta postausta! Latailen varmaan vielä enemmän tavaroita ja toteutan jossain muodossa jossain vaiheessa jotain ladattavat-postausta :)

   Poista