sunnuntai 25. tammikuuta 2015

TS4: Voodoo-taikaa


Voodoo-nuken hankkiminen
Jotta voodoota voi ruveta harjoittamaan, pitää ensin tottakai hommata itse nukke tähän tarkoitukseen. Voodoo-nuken voi hankkia kolmella tapaa:

1. Netistä tilaamalla (vaatii tason 3 ilkikurisuudessa)
2. Kalastamalla (ainakin Mehtäaukion ja Unholan luolan vesistä pitäisi löytyä)
3. Kaivamalla aarteita

Varmin (ja ehkäpä helpoinkin) tapa on tilata nukke netistä. Simillä täytyy olla ilkikurisuustaito tasolla 3, jotta hän pystyy tilaamaan nuken. Kun ilkikurisuus on tasolla kolme, klikkaa tietokonetta, valitse "Tilaa..." ja "Osta voodoo-nukke netistä". Nukke maksaa 950 simoleonia. 
Voodoo-nuken käyttäminen
Aluksi nukke täytyy "sitoa" johonkuhun simiin. Simin ilkikurisuustaito täytyy olla tasolla 1, jotta hän voi sitoa nuken toiseen simiin. Lapseen voodoo-nukkea ei voi sitoa, eikä lapsi myöskään voi käyttää sitä. Nuken voi sitoa muuten keheen tahansa sitovan simin suhteissa olevaan simiin, joka on myös samalla tontilla paikalla. 

Kun nukke on sidottu johonkin simiin, voi sitä alkaa käyttämään. Riippuu ilkikurisuustaidosta, mitä vaihtoehtoja nukessa on.


  • Töki (ilkikurisuus taso 1), aiheuttaa sidotulle simille tunteen Vihainen
  • Ilakoi (ilkikurisuus taso 1), aiheuttaa sidotulle simille tunteen Ilo
  • Kutita (ilkikurisuus taso 3), aiheuttaa sidotulle simille tunteen Tukala
  • Kastele (ilkikurisuus taso 5), aiheuttaa sidotulle simille tunteen Pökkyrässä
  • Halaile (Karismataito taso 2), aiheuttaa sidotulle simille tunteen Flirttaileva

Lisäksi Viikatemiehen saapuessa korjaamaan jotakin simiä talteen, pystyy hänen aikeensa estämään voodoo-nuken avulla. Kunhan ilkikurisuus on tasolla 5.

Aina ei voodoo-taikominenkaan onnistu, jolloin taikojalle saattaa kostautua temppunsa, tai taika muuten vain epäonnistuu. Tällöin nuken käyttäjälle tulee tunteeksi Surullinen tai Epämukava. Mitä korkeampi ilkikurisuustaito on, sitä varmemmin voodoo-taiat onnistuvat.


Rikona olisin vähän varovaisempi, Nana kun ei näytä ilahtuneelta tästä näystä, ollessaan itse kohdehenkilönä...
Rikon siis tökkiessä Nanaan sidottua voodoo-nukkea, tuli Nanalle tunne Vihainen
"Vihainen
Voodoo: kipu (syynä voodoon uhriksi joutuminen) 
Auts! Tuntuu siltä kuin koko kehosi olisi turtunut ja kihelmöisi."

Ihan hauskaa puuhaa tuo voodoo, ainakin tunteita saa muokattua nopeasti haluamakseen. Loppuun vielä Pingulan perheen kuulumisia...Kaksoset ovat tosiaan kasvaneet jo lapsiksi, Nico ja Noel kiipeilytelineellä. Rikolla riittääkin puuhaa poikakatraansa kanssa, Nanalla kun on myös kädet täynnä vastasyntyneen kanssa.Jep, Pinguloille siunaantui viimein myös tytär, vaikka siihen hetki menikin. Eiköhän heidän lapsilukunsa ole täynnä, joten tämä Neela Pingulaksi nimetty pienokainen jääköön kuopukseksi.


ps. muistakaapa te jotka ette Sims nelosta omista, hyödyntää Originin tarjous pelata nelosta 48h ajan! Löytyy Originista nimellä The Sims 4 Game Time! Ja muistakaa, että tunnit alkavat hupenemaan heti kun käynnistää pelin ensimmäisen kerran, pelasi sitä sen 48h aikana tai ei.

3 kommenttia:

  1. Mahtavaa, että löysin tämän blogin, joka vieläpä käsittelee sims 4:jää! :')
    Hyvä postaus ja hyödyllinen.

    VastaaPoista