maanantai 6. huhtikuuta 2015

Pinguloiden kuulumisia

Pientä päivitystä Pinguloiden suvussa, siellä kun ehtinyt tapahtumaan vaikka mitä... Perijän tosiaan päätin kuitenkin itse, tai meni koko juttu "omalla painollaan", oikeastaan. Muuttelin pariskuntia sitä mukaa pois kämpästä, kun avioituivat ja yhteen muuttivat ja loppujen lopuksi Teo jäi vaimonsa kanssa "sukutaloon" sukua jatkamaan.

Viimeksi päivitetyn tiedonhan mukaan Nanan & Rikon pojat siis ovat vielä teinejä ja tytärkuopus lapsi.Neela Pingula on tosiaan kasvanut teiniksi, nuoreksi aikuiseksikin jo. Kuvissa teininä, kun en tuoreempia muistanut ottaa. Miltei saman näköinen kuitenkin.

Ensimmäisenä puolison löysi siis Luca. Luca oli Oasis Springsissä kaivamassa/sammakoita etsimässä, kun sitten koputti viereisen talon oveen, jotta pääsisi vessaan. Ja alla kuvasarja siitä, kun Luca sitten ihastui heti talossa asuneeseen Sarandaan. Sarandan sisko, Saara (keltaisessa mekossa), oli tosin hänkin iskenyt silmänsä Lucaan.
Lucan ilme!


Tosiaan, Sarandan kanssa Luca lopulta muutti yhteen, kosi ja meni naimisiin. Kuvassa Terttu Marjomaa ja Nico, jotka tapasivat puistossa (osittain) sattumalta. Terttu on siis Nanan kaveri ja pyysi Nanaa puistoon, jolloin Nana pyysi myös Nicon mukaansa. Kuvassa Terttu ei ainakaan näytä kovin ilahtuneelta.


Terttu Pinguloille muutettuaan.


Päätyivätpä siis lopulta kuitenkin naimisiinkin asti, ensimmäiset ja toistaiseksi ainoat "suunnitellut" häät Pinguloilla.


Myös Saranda löytyi häistä, pitopalvelijan toimia suorittaen vauvamasunsa kanssa. Ja Nana tottakai heti tunnustelemassa masua. Myöhemmin Saranda synnytti sitten kaksoset:Ensimmäinen kaksosista, Nella. Kuvassa myös yhdet uudet Duunipäivän hiukset.


Ja molemmat kaksoset (Pinguloiden toiset kaksoset..). Peli arpoi nimiksi Kalle ja Pirkko, mutta oli pakko muuttaa tyttö Nellaksi. Eli siis Kalle ja Nella, jotka muuten ovat myös aika samannäköiset. En kyllä tajua mistä nämä vaaleet hiukset on periytynyt, kun isällään punaiset ja äidillään mustat?


Myös Teo löysi pian itselleen vaimon. Kuvassa Teo ja Maija Tukiainen ensimmäisillä treffeillä, joiden aikana Teo myös kosi Maijaa ja pari karkasi naimisiin.. Ei toki nopeaa toimintaa. Teo kävi kuntosalilla treenaamassa ja Maija oli siellä ohjaajana.


Maija pienen ulkonäön kohennuksen jälkeen. Maijalla siis oli jo valmiiksi kunto 10 tasolla ja tuon löytää koko ajan kuntoilemasta jossain päin taloa. Ja on myös urheilu-uralla, kuten arvata saattoi.Myös Terttu ja Nico saivat kaksoset, kuvissa Leevi ja Veeti. Perhe asuu muuten Pinguloiden ensimmäisessä kodissa. (Pinguloiden kolmannet kaksoset.. ja mä kun muistin että jossain päivityksessä olisi ollut kaksosten todennäköisyysprosentin pienennys?)


Neelan mies, jonka nimeä en nyt millään muista... Neela siis kokkiuralla ja muutti tämän itseään "hieman" vanhemman puutarhurimiehen kanssa yhteen. Tutustuivat jo Neelan teiniaikoina, mutta en sitten jaksanutkaan tutustuttaa Neelaa keheenkään muuhun.


Nana ja Riko myös vanhenivat, Riko tosin paljon Nanaa aiemmin.


Maijalla ja Teolla oli vähän ongelmia lapsenteon kanssa, mutta tärppäsipä lopulta. Maijan ilme raskaustestin tehtyään.


Maijan raskausmasu oli vähän koominen vatsalihasten vuoksi. Tässä siis vauvamasu sivusta...


Ja tässä edestä. Edestäpäin ei ihan heti uskoisi Maijan olevan viimeisellä kolmanneksella.


Maijan työpaikalla tuskin oltiin tietoisia raskaudesta, kiitos tämän maskottipuvun.


Myös kuolema saapui paikalle korjaamaan satoaan...

 Ensimmäisellä kerralla Nana sai aneltua lisäpäiviä Rikolle.


Ei kuitenkaan kauaa mennyt, kun Viikatemies saapui jälleen, eikä anelut enää auttanut. Nyt Riko lepää takan päällä kunniapaikalla Pinguloiden olohuoneessa. Noel lähihoitajan asussa taustalla, postausta lääkärin urasta siis tulossa kyllä.


Tunnelma arvatenkin oli Pinguloilla hetken aikaa pohjalukemissa, mutta onneksi Teon ja Maijan pikkuinen syntyi iloa tuomaan.


Amalia Pingulaksi nimetty tyttö.


11 kommenttia:

 1. Hitsit että noi uudet tyttöjen hiukset on nätit harmi ettei niitä tullut aikuisille. Tuo raskausmaha on todellakin hiukan ns koominen noilla hyvä kuntoisilla simeillä. Itselläni oli myös yksi kehonrakentaja simi jolla oli koko raskauden ajan timmit vatsikset :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi on kyllä nätit! Onneks tuli aikuisillekin muutamat kivat hiukset :)
   Ja joo, "vähän" epärealistisen näköistä vauvamasu kera vatsalihasten :D kiitos kommentista! :)

   Poista
 2. Tuli himo ladata omalle simsille kaikkie kivoja lisävaatteita ynn muita. Mutta ei ehkä kuitenkaan kun kone ei jaksa pyörittää edes peruspelei kunnolla.
  Oli muuten hivenen nopeatempoinen postaus. :D Mutta joskus se on välttämätön, etenkin jos kuvia ei ole paljoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itselläkin jo latausikkunat tuntuu viipyvän näytöllä iäisyyden, tiedä sitten johtuuko ladatuista vai uudesta lisäosasta. En silti pysty olemaan lataamatta kaikkea hienoa! :D
   Kuvia tosiaan on tarkotuksella vähän (karsin niistä vajaa puolet pois) ja postaus vain pikainen "päivityspostaus", kun ei tarkoituksena ole ns. tarinaa Pinguloiden suvusta kirjoittaa. Mielessä kyllä käynyt, että oikeasti tarinamuotoinen LC olisi kiva, mutta en toteutuksesta tiedä...Kiitos kommentista!

   Poista
 3. Olen ladannut the sims recoursista(?) kamaa, mutta kun menen sims 4 ja luon esimerkiksi uuden perheen, esim vaatevalikossa ei näy ladattuja vaatteita tai mitään. Haluaisin kovasti saada ladattua muttei se onnistu sillä en ole kovin perillä lataamisesta :DDDD kolmoselle se vielä onnistui. Tarvitsisin askel askeleelta ohjeita, löytyisikö niitä? Olen etsinyt googlesta muttei ole.löytynyt suomeksi(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Anonyymi!
   http://addanohjelmointivirhe.blogspot.fi/p/ladatta.html
   Olisikohan yllä olevasta linkistä apua? Sivu ollut luonnoksissa jo vähän aikaa, tarkoitus kun oli linkittää lisääkin lataussivustoja, mutta ehtiihän tuon vaikka nyt jo julkaisi. :) Kerro toki, jos ei vieläkään onnistu lataaminen, josko jotain muuta vielä keksisi!

   Poista
 4. Ei vitsi ton ekan tytön hiukset ovat ihanat :3 Muistaistiko mitenkään mistä oot ne ladannu?
  Ja onko mitään vinkkejä, mistä ladata lapsille hiuksia, kun aina kaikki hiukset tuntuu olevat teineistä ylöspäin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkoititkohan ihan ekoja kuvia, vaiko ekaa kuvaa missä nimenomaan tyttösim? :D

   Oon itse huomannu kanssa ton, ettei lapsille kauheesti löydy hiuksia. Monilla löytösivuilla pystyy onneks kategorioiden avulla vähän suodattaan ladattuja, kuten tässä Sims 4 Updatesin lasten hiukset:
   http://sims4updates.net/?facetious_post_type=post&category_name=hairstyles&age=child&clothingtype=

   Tässä taas käsittääkseni myös jonkunlainen löytösivusto, Sims 4 Hairs josta löytyy useampikin sivu hiuksia lapsille, muutamat ihan kivat ainakin itse löytänyt :) :
   http://sims4hairs.com/age/kids/

   Poista
  2. Tarkoitin tämän postauksen ekaa kuvaa :D
   ja kiitos todella paljon noista kahesta sivustosta :3 näyttää olevan hienoja hiuksia siellä!

   Poista
  3. Aa juu! Käy ajatus vähän hitaalla :D Kyseiset hiukset siis tässä:
   http://simista.net/ela-23f-newsea-hair/

   Ja kiva jos on hyötyä noista! :)

   Poista