lauantai 4. huhtikuuta 2015

TS4: Pääsiäismunat & Pupu Pupuna


Pääsiäismunien metsästys on tosiaan käynnissä vain huhtikuun ajan, mutta kaiken mitä löytää, saa myös pitää itsellään. Pupun piilottamia munia löytyy kaivamalla, etsimällä sammakoita (esim. niistä lahoista puun rungoista) tai korjaamalla satoa. Omasta mielestäni eniten koristemunia löytyi satoa korjaamalla. Ongelmana oli vain se, että munat tosiaan tulee ihan satunnaisesti, joten sain 9 erilaista pääsiäismunaa parin ensimmäisen päivän aikana, ja etsin sitten useamman päivän ajan sitä yhtä kokoelmasta puuttuvaa. 
Yllä olevassa kuvassa näkyy koko koristemunakokoelma ja Pupu Pupuna, jonka pystyy ostamaan saatuaan munakokoelman täyteen. 
Koristemunia on siis 10 erilaista ja kaikki on keräilyharvinaisuudeltaan yleisiä. Yhdestä munasta saa 10 simoleonia, joten kyllähän ylimääräisiä myymällä vähän tienaa. Pupu Tupuna löytyy osiosta Lapset --> Lelut. Pupussa on myös eri värivaihtoehtoja. Mutta siis..

Hyvää pääsiäistä kaikille!ps. Toivoisin ennemmin kommentteja tänne blogin puolelle, kuin foorumeille, koska en mitenkään muista / jaksa katsoa kaikkia viestiketjuja joissa Ohjelmointivirhe on linkitettynä. Ja mielelläni näkisin kaikki kommentit!

8 kommenttia:

 1. Tuo pupu on aivan ihana. Itse sain kanssa ensimmäisen munakokoilman ja sitä myötä pupun yhteen perheeseeni. Pitäisi vielä LC perheelle (Laamaniemille) yrittää metsästää kaikki munat, jotta saisi tuon pupun sinnekin :) Hyvää pääsiäistä sinnekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, on suloinen pupu! Huomasin vasta, että pupun silmät on auki päivisin ja kiinni öisin :D
   Onneksi tässä on vielä reilut kolme viikkoa aikaa munia metsästää :) Ja kiitos!

   Poista
 2. Mitkä grafiikka asetukset sul on ? Tai näytönohjain ? Hyvät pääsiäiset myös !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näytönohjain on GeForce GTX 750 Ti gaming edition ja jos kysymyksen oikein käsitin, niin siis Simsissä näyttöasetukset on korkeimmalla. Kiitos :)

   Poista
 3. Oih, voisi metsästää nuo kaikki, kun parhaillaan pelattavassa taloudessa on yksi vailla työtä. ;)

  VastaaPoista
 4. Millä foorumeilla sä tätä mainostat vai siis häh? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, siis Radolassa ( http://radola.createforumhosting.com/ohjelmointivirhe-ts4-blogi-t19098.html ) on yks ketju ja sitten Suomi24 sims-osiossa on myös blogilla oma ketju ( http://keskustelu.suomi24.fi/harrastukset/pelit/simulaatiopelit/the-sims ), mutta oon kyllä linkittänyt muihinkin viestiketjuihin (jos käsittelee aihetta, esim. lehmäkasvipostauksen saatan linkata ketjuun jossa kysymys lehmäkasvista) :D

   Poista