perjantai 17. huhtikuuta 2015

Ts4: Salainen alienmaailma

(Nyt täytyy myöntää, etten tiedä onko Sixam vain paikan englanninkielinen nimi? Jonkinlainen alienplaneetta kuitenkin..) Tämä salainen tontti tulee siis Duunipäivän mukana.

Planeetalle pääsee kahdella tavalla, toinen niistä on raketti

Alienmaailmaan matkustamiseen on kaksi tapaa:

1. Voit ostaa raketin rakennusvalikosta (5 000§), rakentaa sen (1 000§) ja kohottaa rakettitieteen tasolle 10, jolloin voit päivittää rakettiin madonreikägeneraattorin (Asenna madonreikägeneraattori 1 000§). Tämän jälkeen pystyt raketilla valitsemaan vaihtoehdon "Matkusta madonreiän läpi", jolloin päädyt alienmaailmaan. Ensimmäinen tapa vie melko paljon aikaa ja rahaakin, mutta on silti mielestäni helpompi. 

2. Tai voit valita tiedemiehen (aktiivisen, Duunipäivän mukana tulevan) uran ja kohota sitä kautta tasolle 10, jolloin pystyt käyttämään tiedekeskuksessa olevaa keksintökonetta madonreikägeneraattorin luomiseen. Tämä vaihtoehto vie tuhottomasti enemmän aikaa ja vaivaa, mutta ei ehkä rahaa niin paljon.


Tontilta voi kerätä mm. kristalleja, metalleja, geodeja, kasveja (kiduskasvi, villi palkovarsi). Matkapuhelimet ei toimi täällä.


Tottakai planeetalla voi törmätä myös alieneihin. 


Teon reaktio tästä kohtaamisesta.


Tämän pömpelin kautta palataan kotiin, vaihtoehtona myös "Palaa kotiin seuranasi...", jolloin pystyy ottamaan jonkun alienin mukaansa kotiin. Alienilla pelatessa häntä klikkaamalla tulee myös vaihtoehto "Palaa kotiin", ja koti tässä yhteydessä meinaa siis tätä planeettaa.Teo tosiaan nappasi tämän alienin mukaansa planeetalta, ainakin lapset olivat innoissaan. Kuvassa siis Teon ja Maijan lapset, vasemmalla esikoinen Amalia sekä kaksoset Rosalia ja Rainer.


Cas-tilassa voi siis myös luoda avaruusolion. Heille on valittavissa erilaisia värillisiä ihoja ja muutamat erikoisemmat silmät. Myös tuollasia erilaisia meikkejä, avaruusoliolle sopivia, tuli Duunipäivän mukana. Hiuksia avaruusoliolle ei saa, eikä vaatteita. Joitain ladattuja vaatteita vaatevalikossa kyllä näkyi, mutta ei maxisilta muuta kuin näitä alienpukuja. Tatuointeja kyllä sai laitettua alieneillekin. 


Tässä taas testauksen vuoksi luotu feikkialien, eli siis ihan ihminen todellisuudessa on. Ihmisillekin saa alienihon, vihreän tai sinisen. Noita erikoisempia meikkejä löytyy myös ihmisille, mutta silmät toki ovat normaalit. Hiukset, vaatteet ja kaiken muunkin feikkialienille tietysti saa. Omasta mielestäni nuo avaruusoliot ovat jokseenkin tylsiä, mutta ihan kiva lisä peliin kuitenkin.

3 kommenttia:

 1. Hah haa... Avaruusolion pettämä! ( !! ) On TS4:llakin hauskat puolensa! :)
  Tuota, onko alienilla pelaamisessa jotakin käytännön etua tai haittaa normisimiin nähden? Oppivat kenties kätevyyttä tai jotain sellaista keskimääräistä nopeammin, mutta onko tunnepuolen eroja? Entä nauttivatko madonreiän "tämän puolen" ruuista ja juomista, vai pitääkö heille tarjoilla kotipaikan pöperöitä?

  Uteliain terveisin S.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, nyt täytyy myöntää etten ole vielä ihan niin paljon pelannut alieneilla! :D
   Alienit pystyvät ainakin analysoimaan "ulkolaisen" simin, jolloin oppivat uusia piirteitä hänestä. Lisäksi pystyvät eläytymään, jolloin saavat samat tunteet kuin "ulkolainen". Pystyvät myös "piiloutumaan" eli muuttamaan ihonsa normaalin ihmisen ihoksi jne. Ja jos sim bongaa alienin, pystyy tämän jälkeen alien pyyhkimään simin mielen. :D Ja siis käsittääkseni syövät ihan normiruokaa.

   Kiitos kommentista S! Ja suuret pahoittelut vastauksen viipymisestä, blogikin elelee vielä hetken aikaa hiljaisuudessa...

   Poista
 2. Oisin kysynyt kun tunnut tietävän tästä pelistä enemmän kun minä�� pelaan siis sims4 duunipäivä peliä ja tää sims mies kaapattiin siis alienit kaappas, ja nyt tää mies synnytti alien vauvan, et mitä helvettiä�� miten tää on ees mahollista, ja miten toi alien sim vauva eroaa muista?

  VastaaPoista