lauantai 23. toukokuuta 2015

TS4 Kokoelmat: MySims-pokaalit


MySims-pokaaleiden tunneauran käytöstä seuraa tunne leikkisä. Pokaaleita on yhteensä 20 ja niitä löytää kaivamalla (aarteita kaivamalla löytää harvinaisempia) ja aikakapseleista.

1. Buddy / yleinen / 25§ 
"Vanhaa kunnon Buddya parempaa apuria saa hakea. Hän on kannustava, optimistinen ja kiihkeän uskollinen, ja pysyy rinnallasi kaikissa seikkailuissa. Viimeksi hänet nähtiin kuutamokeikalla erikoisagenttina."

2. Chaz McFreely / yleinen / 15§
"Chaz McFreely on Chaz McFreelyn mukaan maailman mahtavin ääriurheilija. Hänen mieleensä mahtuu vain kahdenlaisia ihmisiä: Chaz-faneja ja typeryksiä. Kumpi sinä olet?"

3. Chef Gino / yleinen / 20§
"Ginon keittotason ylle yltää vain hänen melodraaman tajunsa. Jos pieninkin asia menee pieleen, hän on "tuhon oma" 9 685 kertaa."

4. DJ Candy / yleinen / 20§
"DJ Candy on kuin elävät ja hengittävät tanssibileet, jotka eivät koskaan pääty. Hän matkustaa ympäri maailmaa roudareidensa sekä faniensa Zachin ja Sapphiren kanssa, ja tuo bileet sinne missä niitä eniten tarvitaan."

5. Elmira Clamp / yleinen / 20§
"Elmira on hapan, ankara, kärsimätön ja pikkutarkka. Hänen suosikkiäänensä on täydellinen hiljaisuus, ja hänen lempiharrastuksensa on raadanta. Hyvänä puolena mainittakoon, hmm... hänen hyvä nimimuistinsa? Jotakin, edes?"
6. Gonk / yleinen / 25§
"Donk on iloinen ja nälkäinen luolakaveri Kartoittamattomalta saarelta, joka kumma kyllä löytyy useimmista kartoista. Hänen parhaat kaverinsa ovat Bobaboo-dinosaurus ja tyytymätön opiskelijatyttö Sylvia, jota hän kutsuu "tytöksi"."

7. Hopper / yleinen / 20§
"BOING! KURN KURN! Hopper on sammakkoasuinen poika. Miten tästä hahmosta tulikin niin suosittu? BOING!"

8. Ol' Gabby / yleinen / 25§
"Gabby on riitaisa vanha hapannaama, joka elelee yhdessä hurjan rakkinsa Narskun kanssa. Hän pitää esineiden rukkaamisesta ja riitelystä pitkäaikaisen lempivihollisensa Barneyn kanssa. (Barney-hahmo puuttuu, pahoittelemme.)"

9. Poppy / yleinen / 20§
"Poppy on ihastuttava auringonsäde, joka R-R-RAKASTAA kukkia. Hän rakastaa myös isosiskoaan Violetia, eikä hän lainkaan aavista olevansa tämän jatkuvien päänsärkyjen aiheuttaja. "

10. Yuki / yleinen / 25§
"Yuki pitää kasvojen puremisesta. Miksi? Onko se merkki vihasta vai kiintymyksestä? Emme saa ehkä koskaan tietää. Yukin suhde kasvoihin on yhtä mystinen kuin hän itse..."
11. Dr. F / epätavallinen / 75§
"Dr. F on lannistumaton hullu tiedemies, jolla on tohtorintutkinto robotologiassa JA robotonomiassa. F-kirjaimen merkityksestä on olemassa useita ristiriitaisia tietoja. Hän keksi TOBORin."

12. Jenny / epätavallinen / 50§
"Jenny oli fanifiktion pioneeri! Nykyäänhän kuka tahansa saa julkaisusopimuksen tai leffan itse julkaisemien tarinoidensa perusteella, mutta Jennyn "Starcruiser X"-fanifiktio oli eka!"

13. Leaf / epätavallinen / 60§
"Leaf on haltiamainen hardcore-rocktähti ja tietää sen. Monet eivät teidä, että hän kantaa yhä mukanaan kaikkialle palaa vauvapeitostaan, jota hän kutsuu "rievuksi". Riepu on Leafin vanhin ja uskollisin ystävä."

14. Lyndsay / epätavallinen / 65§
"Lyndsaylla on ikuinen seikkuailujen jano, ja hänellä on aina yksi silmä horisontissa. Tytön tarttuva energisyys tempaa hänen ystävänsä usein mukaan uusiin seikkailuihin. Saattoi olla ihastunut Buddyyn jossain vaiheessa?"

15. Morcubus / epätavallinen / 75§
"Ajan ja avaruuden tuolla puolen on mustan tulen maailma. Tästä kauhujen pyörtyeestä syntyi kauhea Morcubus! MorcuCorpin toimitusjohtaja kehittelee synkkiä juoniaan ja johtaa tiimityöpajoja."
16. Trevor Verily / epätavallinen / 60§
"Trevor on dramaattinen ihmeidentekijä! Hänen liikuttavat tulkintansa klassikkoteoksista ovat teatterin kulminoituma. Kerran hän jäi jumiin avaruuspukuun."

17. Goth Boy / harvinainen / 100§
"Tässä on Goth Boy! Mikään ei tuo hänelle sellaista lämmön tunnetta kuin kääriytyminen emotionaalisen synkkyyden viittaan. Hän tykkää huonon runouden kirjoittamisesta ja inhoaa työtään Haarukkakalkkunassa. Hetkinen... vieläkö goottius on in?"

18. TOBOR / harvinainen / 140§
"TOBOR on osoittanut olevansa erittäin kärsimätön ihmisten, tai "lihisten" suhteen, mutta voiko häntä siitä syyttää, kun "isi" on sekopäinen Dr. F? Saattaa kärsiä lamauttavasta merilevän pelosta."

19. Violet / harvinainen / 125§
"Vaikka Violet Nightshade on tumma ja totinen, hänellä on hyvä sydän. Hän pyrkii parhaansa mukaan pitämään huolta pikkusiskostaan Poppysta, vaikka tämä tuottaakin usein päänsärkyä juuri silmän yläpuolelle."

20. Zombie Carl / harvinainen / 130§
"Carl-parka. Hänen elämänsä on ollut pelkkää alamäkeä siitä asti kun hän kuoli. Hän viettää suuren osan ajastaan pohtien, mitä hän on oikeastaan saanut aikaan, ja kärsien tuonpeileskriisistä."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti