sunnuntai 24. toukokuuta 2015

TS4 Kokoelmat: GeoditGeodit on Sixam-muukalaismaailmasta saatava, Duunipäivä-lisäosan mukana tuleva keräilykohde. Keräämisen jälkeen tavaraluetteloon ilmestyy "kiillottamaton geodi", josta voi valita vaihtoehdon kiillota, jonka jälkeen keräilykohde on valmis. Geodia tutkimalla saa +1 Keskittynyt.1. Jöröperä / yleinen / 50§
"Jöröperän mielestä juhliminen oli silkkaa ajahukkaa. Hänestä oli myös resurssien tuhlausta yrittää tehdä sihimehusta kahden prosentin verran sihisevämpää. Jöröperä ei ollutkaan erityisen pidetty kaveri. Tämä kivi kuitenkin nimettiin hänen mukaansa, ja onhan sekin jotain!"

2. Megaztaja / yleinen / 50§
"Ma'Ge "Syväsini" Megaztajaonnistui yhdistämään muinaiset klaanit. Hän toi tullessaan modernin tyyneyden aikakauden, jonka aikana parhaat pirskeet olivat tavoitteista ylevin. Legendan mukaan Ma'Ge onnistui järjestämään Sixamin kaikkien aikojen maineikkaimmat juhlat. Joka ikinen planeetan asukas osallistui niihin... lukuun ottamatta yhtä vastarannankiiskeä: Jöröperä Ilonpilaajaa"

3. Myrskynsilmä / yleinen / 50§
"Myrskynsilmä muistuttaa erään muinaisen otuksen hirvittävää, punaista silmää. Olento vainosi pahaa-aavistamattomia, unimaailmassa vaeltaneita uhrejaan. Se hiipi heidän luokseen, odottu tuntikausien ajan ja tuijotti suoraan heidän sieluunsa heidän herätessään. Tämän jälkeen Myrskynsilmä pakeni paikalta iloisena siitä, että se oli taas saanut yllätettyä jonkun raasuparan. Ei liene mikään yllätys, että ne kuolivat sukupuuttoon jo kauan aikaa sitten."


4. Remukuula / yleinen / 50§
"Nutimehu oli huippusuosittu juoma muutaman sataa vuotta sitten. Kaikki arvonsa tuntevat simit joivat sitä. Mutta eipä aikaakaan, kun he alkoivat kaljuuntui ja lähes koko väestö menetti tukkansa. Väki yritti epätoivoisesti kammata krominkiiltäviä kaljujaan piiloon. Vain Remulla oli rohkeutta esitellä ylpeydellä kaljua päätään. Pian muutkin uskaltautuivat paljastamaan kaljunsa, ja ennen pitkää siitä tuli muodikas. Vielä nykyäänkin Remun nimi kuvastaa sisäistä kauneutta ja voimaa. Tämä kivi sai nimensä hänen mukaansa."

5. Sarina / yleinen / 50§
"Sarina oli maineikas tanssija, joka kohosi kuuluisuuteen Funkistanin Tanssitaisto-kisoissa. Hänen tavaramerkkinsä oli ihonmyötäinen, kirkkaanoranssi haalari, joka korosti hienosti hänen sinistä ihoaan."

6. Tähtihitu / yleinen / 50§
"Jos siristät silmiäsi ja kallistat päätäsi, tämä geodi näyttää vähän siltä välipalalta, josta tuli galaksienvälinen sensaatio, kun Hiattoidin herttuatar kompastui sellaiseen kruunajaisissaan."


Oikealla keräysvalmis geodi ja vasemmalla kivikasa geodin keräämisen jälkeen.

PS. Edelleen toivoisin pari postausta alempana olevassa päivityksessä pyydettyjä postausideoita!

2 kommenttia:

  1. Mulla tuli mieleen, että miten saat sen kuplasysteemin (joo en tiedä nimeä) pois simin pään yläpuolelta, koska sulla ei näy sitä kuvissa, joissa sim on :D se vihreä hieno salmiakkijuttu xd

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuplajutut ainakin englanninkielisenä tunnetaan nimellä plumbobs! :D Yleensä zoomaan niin ettei se näy, tai yhtä simiä kuvattaessa valitsen pelattavaksi toisen simin (eli plumbob näkyy ei-kuvattavalla simillä). Tähän on kuitenkin koodikin olemassa, eli HeadlineEffects [on/off] joka poistaa myös ajatuskuplat jne. näkyvistä :)

      Poista