tiistai 3. tammikuuta 2017

Addan paluu

Ihan alkuun, suuren suuret pahoittelut pitkästä poissaolosta. En tiedä onko Ohjelmointivirheellä enää yhtäkään lukijaa, mutta jonkin asteista paluuta olen silti tekemässä. Tietokoneeni on tässä välissä vaihtunut, tämän myötä myös Sims 4 on asennettu juuri uudelleen ja olen pikkuhiljaa aloitellut ladatun tavaran hamstrausta uusiksi. Eli, Pingulat ja 100 vauvaa -haasteen Lahden perhe ovat nyt bittiavaruudessa, kun haluan aloittaa kaiken ihan alusta. Tai varsinaisesti en ihan kaikkea, tämä blogi kun on usein mielessä pyörinyt, enkä siitä raaski luopua. Tästä lähin kirjoitan kuitenkin lähinnä omaksi iloksi, en kauheiden paineiden alla koittaen vähintään joka viikko jotain julkaista. Jos pysyisi blogi-into kauemmin yllä.


Tälle hieman tyhjän näköiselle Newcrestille on tarkoitus ainakin saada täyttöä.

Paljon on ehtinyt Sims nelosen maailmassa tapahtua, ja olen koittanut pikkuhiljaa lueskella uutisia uusista asioista pelissä, lisäosista ja kaikesta muusta. Taidotkin tämän pelin suhteen vähän ruosteessa, jouduin lunttaamaan itse kirjoittamastani ohjeesta, että miten sainkaan ladattuja peliin. Mutta eiköhän tämä tästä pikkuhiljaa! Vielä en varmaksi tiedä mihin suuntaan blogi lähtee, mielessä pyörinyt uuden haasteen aloittaminen, vinkkien ja tutoriaalien luomista lisää ja paljon muuta... Mutta edelleen, hiljaa hyvä tulee ja satavarmaksi en vielä sano mitään. Se kuitenkin on varmaa, että tästä lähin pelaan ja kirjoitan vain jos on aikaa, inspiraatiota ja halua, omaksi iloksi silloin kun jaksan ja haluan.


Ensimmäinen luomani sim tauon jälkeen - hänestä tullaan vielä kuulemaan myöhemmin!

Kommentteja on tullut lukuisia - kiitos niistä kaikista. Varmaan ymmärrätte, että kaikkiin en pysty vastaamaan (ja no, tuskin vuosi sitten kommentin jättänyt henkilö enää vastausta kovin edes kaipaa). Kaikki kommentit tulen kuitenkin lukemaan, ja jossain vaiheessa koitan varmaankin jotenkin siistiä joidenkin postausten kommenttiosiota. 

Tämä oli vain tälläinen pieni ilmoitusluontoinen postaus, ennen kuin saan latailtua lisää taas sisältöä peliin ja ajatuksia kasaan! Palaamisiin siis. 

8 kommenttia:

 1. Tosi tosi nätti tuo tekemäsi sim! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mulla onkin paljon, paljon rästissä luettavaa sun blogissa, eli tuun vastavierailulle pian. :D

   Poista
 2. Mä jään ainakin jälleen seurailemaan :)

  VastaaPoista
 3. Olen uusi lukija kun pitkästä aikaa pelailin Simssiä ja kaipasin pelivinkkejä :) Kolmessa eri googlehaussa päädyin blogiisi vain huomatakseni, että voin suoraan lukea tätä blogia vain :D Luulin blogisi tekstien olevan satunnaisia Simssijuttuja. Yläpalkkiin voisit heittää "Sims -blogi" -tekstin niin kiinnostuneet jäävät paremmin tänne hengailemaan :) Mutta nyt jatkan blogisi selailua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei hyvä huomio, kiitos paljon vinkistä! Täytyykin vähän päivitellä tätä pikapuoliin! Hyviä pelihetkiä Simssin parissa, toivottavasti on apua/jotain iloa tästä blogista. :D

   Poista
 4. Oi kun kiva. Ja kyllä täällä varmasti lukijoita on, minäkin vaikken välttämättä aina muista sanoa mitään. Mut täytyy sanoa, että koodien osalta olet tehnyt hyvää työtä ja suuri kiitos siitä. :)

  Ja mitä ilmeisemmin voinen törmäillä muhun tuolla radolassa ja saa tulla moikkaamaan jos haluat, en puraise. :D

  Tuo sun edellinen 100 vauvaa haaste oli ihan kiva. Harmi että se jäi kesken, mutta sitkeästi päätit aloittaa uuden. Hienoa. :)

  VastaaPoista
 5. Siis voinet törmäillä, piti mun sanomani. Pahoittelut kirjoitus häröistä. *nolo*

  VastaaPoista