maanantai 9. tammikuuta 2017

Uudistunut 100 vauvaa: Osa 1


Tässä jo viime postauksessa näkynyt sim, Afrodite Sarastesaari nimeltään. Hällä olisi tarkoitus aloittaa uusi 100 vauvaa -haaste, minkä jo saattoi vaaleista, ei-hallitsevista geeneistäkin arvata. Todennäköisesti en tätä haastetta tule kovin tarinamaisesti kirjoittamaan, lähinnä pikakelauksena tapahtumista ja muistoksi itselle. Ja toki sitten todisteeksi, jos tämän loppuun asti saan. :DAfrodite aloitti toki heti ensi töikseen miesten iskemisen, hänen olisi vaan pitänyt tajuta jo vieressä kyyristelevän naisen käytöksestä, että tuo oli naapuruston uteliasta, juoruilevaa rouvasväkeä. Tuo kiersi ympyrää aikansa ja tarkkaili uutta naapuriaan estottomasti tuijottaen. Kun nainen sitten poistui paikalta, houkutteli Afrodite tämän miehen, Bob Pancakesin luokseen. Bobin nähtiin poistuvan vasta aamun sarasteessa Afrin asunnolta...Afroditen ilme sitten sinä aamuna, kun hän parin viikon kuluttua tuosta päivästä teki positiivisen raskaustestin.
Afroditen rahantienauskeinoksi valikoitui maalaaminen. Taustalla näkyy myös Afrin asuntoa, jota en muistanut sen kummemmin kuvata. Hyvin vaatimaton yhden makuuhuoneen, keittiö-olohuoneen ja pienenpienen vessan kämppä. Kunhan rahaa kertyy, niin kämppä tulee uudistumaan pikkuhiljaa.


Afrodite päiväkävelyllään.


Kävelyiden ohessa on hyvä kerätä kaikki kerättävä ympäristöstä, keräilyesineillä tienaa yllättävän hyvin. Yhden kävelyn saldo myydyistä esineistä ollut jotain 150-500§.
Afroditen päivät kului nopeasti syödessä, maalatessa ja taas syödessä. Maalaustaitokin kehittyi melko nopeasti alkuun.


Päiväkävelyiden ohessa Afri meni usein istuskelemaan viereiseen puistoon. Yleensä hän suosi paikkaa vain kun siellä oli tutustumisen arvoisia isäehdokkaita paikalla, mutta kukapa köyhä ilmaisesta ruuasta kieltäytyisi.


Afrin vauvamasu kasvoi samaa vauhtia maalaustaidon kanssa. Kohta Afrodite oli tehnyt jo pari mestarimaalaustakin, myyden ne taidegalleriaan ja tienaten niistä yli tuhat simoleonia.


Afri myös tarkkaili haukkana talonsa ikkunoista ohikulkevia simejä, kivannäköisen kaksilahkeisen ohi kulkiessa hän riensi aina esittäytymään. Tässä Aatos Eririkas.Ja Afrin päivät kului samaa rataa vatsan kasvaessa...


Kunnes sitten koitti synnytyksen aika. Paniikkiratkaisuna Afri haki tablettinsa ja rupesi googlaamaan synnytyksestä.Loppujen lopuksi Afroditen esikoinen, pieni tyttö pääsi turvallisesti maailmaan. Vauva numero yksi sai nimekseen Aida.


Pian Afrodite jo soitti seuraavalle isäehdokkaalle. Eli aiemmin tapaamalleen Aatokselle, vain huomatakseen tuon olevan vielä teini-ikäinen. Afri patisti Aatoksen äkkiä takaisin kotiinsa ja jäi ikkunaan kyttäämään ohikulkevia.Tämän herrasmiehen Afri sitten bongasi, mies tuntui olevan hieman hämmentynyt ja epäileväinen.


Vielä makuuhuoneen ovella tämä mies, Eric Lewis huomautti olevansa naimisissa, mutta nopeasti Afrodite huitaisi kädellään ja vakuutti, ettei se haittaa. 


Heidän hetkensä jälkeen Afrodite vannotti Ericin unohtamaan koko päivän, oikeastaan koko Afroditen. Eric nyökytteli ja poistui talosta kuin transsissa.


Afri oli hyvin onnessaan esikoisestaan - ja toki masussaan kasvavasta toisesta lapsestaan.

Päivät hänellä täyttyi edelleen kodin ja itsensä huollosta, maalauksesta ja uusien miesten tapaamisesta. Kuvassa Dennis Kim, ei vanhuus geenejä Afrin silmiin pilaa. 


Pian tulikin sitten synnytyksen hetki.


Samalla myös Aida kasvoi lapseksi. Kyllä hänessä Pancakesin piirteitä huomaa, muutenkin kuin mekossa. Afrin toinen lapsi, poika joka sai nimekseen Bruno. Ja hänen isänsä oli siis Eric Lewis, tummempi iho ainakin isältään peritty.


Pian Afrodite sitten ottikin yhteyttä aiemmin tapaamaansa Dennis Kimiin, pian jo odotti hänelle lastakin.
Afri oli niin onnellinen lapseksi kasvaneesta tyttärestään, tuosta oli paljon seuraa Afrillekin. Lisäksi Aida pystyi nyt auttamaan siivouksessakin! Afrin ei tarvinnut edes maalata ylhäisessä yksinäisyydessään, paitsi tietenkin Aidan koulupäivien ajan.


Huomasin Aidan kasvaessa myös tämän uuden ominaisuuden - sängyn alla majailevat hirviöt. Vielä ei ihan selvinnyt niiden idea, mutta ihan kiva lisähän tuo.


Ja Afrodite ruiskimassa hirviön karkoitusainetta, jotta Aida pääsee takaisin unilleen.


Pienen pieni Bruno.


Aida ja suuuri vauvavatsa iltakävelyllä.


Kun Aida oli vakaasti päättänyt pärjätä elämässään ilman miestä, sai hän myös opetella nämä "miesten hommat", kuten putkirikkojen hoidot.


Brunon aika oli pian kasvaa lapseksi, komea nuori mies tuosta kasvoi. Muistuttaa paljon äitiäänkin, mutta isältä on ainakin tummemmat hiukset ja iho.


Afrin tuntiessa kolmannen synnytyksensä lähestyvän, patisteli tuo hädissään lapsukaisiaan iltaunille. 


Ja tässä Afroditen kolmas vauva, poika hänkin. Nimekseen hän sai Caspian ja pojun isähän oli Dennis Kim. Afrodite hänet laski tyttöjen pinkihtävään huoneeseen vaaleanpunaiseen kehtoon, vaikka juuri valmistui poikienkin huone. Väliäkös tuolla.


Kun Afri sitten eräs ilta näki jälleen ikkunasta miehen, johon oli jo aiemmin tutustunut, ei tuo edes harkinnut yövaatteiden vaihtoa toisiin. Afri juoksi äkkiä kävelytielle, ennen kuin tämä mies, Vihtori Eririkas, ehtisi kävellä pois. Ja suoraan toimintaan, toki.


Kun Afri ja Vihtori sitten lähtivät yhdessä kohti Afroditen asuntoa, jäi vierestä tapahtumaa seurannut Eric Lewis tuijottamaan parivaljakkoa huvittuneena. Vihtorihan oli naimisissa!Tässä aiemmin mainittu poikien huone, vielä kovin tyhjä vaan rahatilanteen takia.


Kun Afrodite eräs päivä kävelyllään pysähtyi jälleen ilmaisen ruuan pariin, pöydässä istunut tyttö rupesikin huutamaan tälle. Afri ihan säikähti alkuun, kun tyttö syytti häntä hänen vanhempiensa riidoista ja siitä, että nämä pian eroaisivat.


Afrin epäuskoinen hymy meinasi hyytyä, kun tyttö kertoi nimekseen Olivia Spencer-Kim-Lewis, eli siis Eric Lewisin (Brunon isä) ja osan ensimmäisessä kuvassa näkyvän rouvan, eli Alice Spencer-Kimin tytär. Tyttö lateli samaan listaan sen, kuinka hänen ukkinsa Dennis Kim (Caspianin isä) oli myös nähty hänen seurassaan. Viimeisenä tyttö puuskahti, että isänsä oli nähnyt hänet Vihtori Eririkkaankin seurassa. Ja kaiken huipuksi hänen ukkinsa, Dennis Kim, oli nyt kuollut saatuaan sydänkohtauksen, kun hän riiteli Alicen kanssa tästä sopasta. Ja unohtamatta sitä, kuinka joskus kauan sitten äitinsä oli nähnyt hänet myös naimisissa olevaa Bob Pancakesiakin vikittelemässä.


Afrodite istuutui tukalana syömään hampurilaistaan loppuun, kun tyttö mielenosoituksellisesti poistui sanomatta enää sanaakaan. Tytön väitteiden mukaan tuo tyttö olisi siis Brunon puolisisko. Ja tuon tytön äiti olisi Caspianin puolisisko. Afroditen ei yhtäkkiä enää tehnytkään mieli purilaistaan.Tyttö poistui paikalta vihaisena, mutisten kostavansa tämän vielä...Tapahtumat tosiaan menee aika nopeasti, kun nyt oikoluin tätä. Tai nuo vauvojen syntymät ja kasvut, mutta kuten sanottu, pikakelausta Sarastesaarien elämästä tiivistän tähän. Tuli itsellekin yllätyksenä, kun rupesin sukupuita katselemaan, että Bruno ja Caspian voisivat olla melkein sukua toisilleen isiensäkin puolelta. Pieni Simsmaailma!

Myöhemmin on tulossa lisää Sarastesaarien kuulumisia ja kokoelmiin täytettä ainakin. Ostin myös Kaupunkielämää -lisäosan, niin siitäkin ehkä jotain tulossa, kunhan tutkin sitä vielä paremmin! Mietin myös blogin ulkoasun uudistamista, kunhan keksin että minkälaisen bannerin tekisi... Jos jollakulla on jotain ideaa minkälaisia postauksia haluaisi lukea, niin mielellään kuulisin niistä! Kauheasti tekisi mieli jotain tutoriaali/vinkkijuttujakin tehdä, mutta en vielä ole keksinyt että mistä niitä toteuttaisi.  


3 kommenttia:

 1. Afrodite on hyvin kaunis ja olet jopa valinnut hänelle kreikkalaisen rakkauden jumalattaren nimen. Ihanaa, koskahan me näemme Amorin ja Cupidon seikkailevan tarinassasi. :D
  Minä odotan jo innolla jatkoa Afroditen tarinaan, varsinkin kun taaperotkin tulivat ilmaisena päivityksenä mukaan. Se voi tuoda pientä lisäjännitystä sinunkin peliisi. Saati sitten kun vampyyritkin ilmestyvät myyntiin. Itse aion hankkia vampyyrit jos mulla vaan on rahaa silloinkin. Aikuisen elämää näet, eli laskuja, laskuja ja vielä kerran laskuja. Plah.

  Mutta ihania pieniä päivänsäteitä on Afrodite saanut elämäänsä, vaikka onkin hieman onnistunut sotkemaan siminaapuruston/maailman elämää. No olisi se aika tylsää, jos ei vähän hämmentäisi soppaa.

  Itse loin ensin yksinhuoltaja äidin, jolla oli yksi poika ja sitten loin alienin. Olisin toki halunnut että ois mieluummin ollut peikko(oikeammin vaihdokas) mutta kun sellaisia ei peliin ollut saatavissa, niin piti sitten soveltaa alienin kanssa. Alieneille kun saa vale-asun.
  Kannattaa muuten olla varovainen, sillä ainakin paria kerhoa vetävä tummaihoinen mies taitaa olla Alien valeasussa. Taisin onnistua urkkimaan sen kerran pelatessani. Ja ne kerhot oli jotain tanssiin liittyviä muistaakseni. Mieheen voi törmätä siinä isossa diskossa, joka löytyy samasta naapurustosta kuin Kammoisten kartano.
  Ai niin ja kammoisten kartanosta muuten löytyy sen puutahtasta melkoinen määrä kasveja, jos haluat simisi alkavan hankkia sanota.

  Kaupunkielämää lisäristä sen verran, että sen mukana tulee erilaisia festareita. Afroditen kannattaa koettaa onneaan romantiikka festareilla. Siellä liikkuu myös paljon kaksilahkeisia (joskin osalla on puolisko mukana). Ai niin ja jos oikein hyvä tsägä käy, niin siellä näkyy parissa kohtaa niitä itsekasvatettavia kasveja.
  Minä löysin sieltä pari harvinaisempaa kasvia ihan vahingossa (joten en tiedä onko siellä ihan joka kerta harvinaisuuksia, vaiko vain tavan kasviksia, marjoja ja kukkia), mm ainakin sen U.F.O kasvin. Ja olihan ne muutamat kukat, sekä muut kasvitkin plussaa. Suosittelen lämpimästi.

  Niin ja lisäksi kaupunkilisärin myötä voit keräillä pyrypalloja, sekä julisteita. Niistäkin saa rahaa kun ne myy pois. :)

  Mutta nyt jos en enempiä löpisisi. Jään toki mielenkiinnolla seuraamaan mitä seikkailuja Afodite vielä kohtaa ja aiheuttaako se Afroditen lapsillekin ongelmia. :)

  VastaaPoista
 2. Niin joo ja piti sanoa, että paritin sitten sen äidin ja alien/simin (joka esittää vaihdokasta, tämä termi taas tulee Trollhuntersista). Piti hankkia heille vain yksi lapsi, peli päätti, että se on liian vähän ja Barbara ja Walter saivat kolmoset. Nice. Okei molemmilla oli se hedelmällisyys laitettu(mutta olen huomannut ettei se aina anna kaksosia, saati kolmosia), mutten sen enempää lukumäärään aikonutkaan vaikuttaa, lähinnä vain sukupuoleen, sillä pistin Barbaran syömään ja kasvattamaan mansikoita. :)

  No nyt nuo kolme tyttölasta on kasvanut taaperoiksi ja aika suloisia heistä tuli. Joskin ovat kaikki myös vihreitä kuten isänsä. :D

  VastaaPoista
 3. Vau, kiitos kommenteistasi, Yavanna! Hah, Amor ja Cupido ei ole mielessäni käynyt, mutta jotain muuta jumalaiheista saattaa olla (paljon) myöhemmin luvassa. :D Juu, taaperot tosiaan varmasti tuo lisäjännitystä, ainakin oletettavasti lisää haastetta peliin! Itseäkin houkuttaisi vampyyrit game pack paljon, mutta rahasta täälläkin kiinni, raaskinko sitä loppujen lopuksi ostaa. Ehkä odotan taas jotain alennusta. :D

  Kuulostaa kovin mielenkiintoiselta sun peli! Etenkin kolmoisalientytöt, kuinka ihanaa. :D Kiitos paljon vinkeistä! Ja kommenteistasi - näin toistamiseen. Nyt tahtoisin ehkä itsekin Afroditelle pienen alienvauvan, edes yhden... :D

  VastaaPoista